Af Jord Er Du Kommet

Jeg havde ikke sluppet “De Døde Hvisker i Vinden”, før jeg havde taget den nyeste i serien frem.

Af Jord Er Du Kommet Af Tommy Thorsteinsson

Jessica Winther er netop hjemvendt fra en klimakonference i Washington og et møde med  U.S.A´s præsident Jim Brown. I bagagen ligger et af de tilbud, man ikke kan sige nej til.

Danmark rammes af en ny bestialsk drabssag. Hos en Biavler findes liget af Anker Husted. På overfladen en succesfuld iværksætter, men da Melea Andersen fra Taskforce Drab borer i fortiden, tegner der sig et mere dystert billede af Husted.

Klimaminister Lasse Vang når at give Jessica et smigrende tilbud, inden han forsvinder sporløst.

Uddrag fra Bagsiden

Hvis man var i tvivl om Jessicas evner og niveau som anerkendt forsker, så bliver det slået helt fast, at hun har et talent ud over det sædvanlige, og at hun er meget anerkendt for sit arbejde. Så anerkendt at hun pludselig står med 2 virkelige store tilbud, som kan være afgørende for hendes karriere og “New Tomorrow”.  Men netop som Jessica tror, at fortiden har givet slip, og at kræfterne kun skal sættes ind på de nye jobtilbud, så kommer fortiden listende ind.

Det er ikke alle ting, som kan siges at være dårlige, noget gør hende endda mere optimistisk omkring fremtiden, men pludselig kommer  De dødes hvisken tilbage – kan Jessica nu holde sit fokus, eller vil hun ikke kunne tøjle den mørke side i hende?

Melea kastes ud i det bestialske drab, og møder denne gang ikke den samme kraft, som hun tidligere har haft – hun begynder at tænke over, om det er fordi hun har fået mere ro i det personlige, og har åbnet sig mere, eller om det blot er denne sag – men netop som hun er ved at være på sporet, så tvinges hun til at deltage i sagen om den forsvundne Klimaminister – Spørgsmålet er nu, kan hun give slip på Husted sagen, kan hendes særlige evne give resultater. Da hun snubler over et spor på gerningsstedet, så tvinges hun også tilbage til sagen om #Klimakrigeren – men den var da opklaret, eller..?

4,5 hjerte ud af 5

Det er endnu en gang lykkedes Tommy, at fange en totalt, og holde spændingen i et fast greb igennem historien – plottet og opbygningen er godt opbygget, og man holdes på kanten af spændingen meget af tiden, det er godt bygget sammen med historien om Jessica og Melea, så man føler , at man kender dem endnu bedre.

Der er kun en fejl – og det er at den næste i rækken ikke er klar endnu.

Rigtig god læselyst
Kærligst
M

Skriv en kommentar

Design a site like this with WordPress.com
Kom igang