De Døde Hvisker I Vinden

Efter i lang tid at have udenlandske forfattere, som nogle af mine yndlingsforfattere, så må jeg indrømme, at der i den sidste tid er kommet en del danske forfattere på listen.

Så da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at læse endnu en, så var det ikke svært at sige ja.

De Døde Hvisker I Vinden Af Tommy Thorsteinsson

Efter en våd nytårsnat i Aalborg, vågner klimaforsker Jessica Winther alene i hotelsengen. Kæresten, den professionelle soldat Bjørn, er forsvundet, det samme er Jessicas erindringer fra natten. Miljø- og klimaministeren beder Jessica besøge en vindmøllepark inden hjemrejsen.

Da Jessica finder et lig i toppen af en vindmølle, er det starten på et langt mareridt. Pressen modtager  et anonymt brev, hvori afsenderen erklærer sig parat til at dræbe i klimaets tjeneste under navnet #KlimaKæmperen.

Uddrag fra Bagsiden

Historien bygges stille op, og man kan godt snydes lidt undervejs i starten om, hvilken situation det er, som er den værste at Jessica bliver rodet ind i – men det er kun med til at gøre sagen og mysteriet endnu større og spændende.

Jessica er nemlig ikke kun den fattede klimaforsker, der kæmper en kamp for Tænketanken New Tomorrow, hvor hun er leder og del af bestyrelsen. Hun er meget anerkendt og har lige fået en kæmpe chance af Danmarks Miljø- og klimaminister, som kan gøre store ting for New Tomorrow. Jessica har også en fortid, som har skabt en mørk side, som hun ikke altid kan styre.

Men ikke kun Jessica er spændende at følge, også Melea Andersen efterforskeren fra det ny oprettede Taskforce Drab har en spændende og ikke helt almindelig profil, som kan få selv de skarpeste og gammeldags efterforskere til at udfordres.

4 Hjerter ud af 5

Utrolig spændende krimi og en god start på serien om Klimaforsker Jessica Winther – den Næste i rækken er heldigvis lige udgivet, så man ikke skal vente på den – Af jord er du kommet.

Rigtig god læselyst

Kærligst 

M

One thought on “De Døde Hvisker I Vinden

Skriv en kommentar

Design a site like this with WordPress.com
Kom igang